COMMUNICATIE

Heropbouw bakkerij Londerzeel

Goed nieuws! De productielocatie in Londerzeel (België) zal weer worden heropgebouwd naar de volledige capaciteit van voor de brand op 17 juli jl. In deze bakkerij werden stokbroden, piccolo's en panini's geproduceerd.

Verheugd mogen wij aankondigen dat de Raad van Bestuur van Lantmännen Unibake heeft beslist de capaciteit van de industriële bakkerij in Londerzeel weer in zijn geheel op te bouwen.

De heropbouw zal gestart worden in 2016. Aanvankelijk zal de heropbouw bestaan uit twee ultra-efficiënte productielijnen, waarmee de volledige productiecapaciteit van voor de brand wordt heropgebouwd. De investering in de productielocatie getuigt van groot vertrouwen van het bestuur in de expertise die door de jaren heen in Londerzeel werd opgebouwd. Met de heropbouw van deze bakkerij zijn wij ervan overtuigd dat we uw behoeften en verwachtingen met betrekking tot kwalitatieve broodproducten in de nabije toekomst nóg beter in kunnen vullen.


We willen u nogmaals hartelijk bedanken voor de massale steunbetuigingen die we hebben ontvangen. Uw loyaliteit in deze moeilijke periode heeft ons veel kracht en energie gegeven.
Trendy Nieuwe Fastfood Toppers!

 

Met trots lanceren wij ons nieuwste fastfood assortiment, van rustieke hamburgerbroodjes en hotdogs tot mini-hamburgerbroodjes en voorgesneden dubbeldekker hamburgerbun.

Wilt u graag in het bezit komen van een Easy-to-Eat "Brood & Co." brochure met de nieuwste Fast-food producten van het merk Pastridor en enkele verfrissende recepten en tips?

Stuur dan een mail naar salessupport@lantmannen.com of download de digitale versie hier.
Receptenboekje
Op zoek naar inspiratie? Klik hier om ons nieuwe receptenboekje te downloaden.
                 

Nieuwe inhoudNieuwe inhoud