COMMUNICATIE

Brand productie & magazijn Lantmännen Unibake te Londerzeel

UPDATE 19/6/2015 – 18:00

Donderdag 18/6 informeerden wij u voor een eerste stand van zaken naar aanleiding van de brand in onze site te Londerzeel op 17/6.
Door de brand in Londerzeel hebben we tijdelijk wel manco’s.
Met het voltallige team stellen we alles in het werk om u de nodige oplossingen aan te reiken en u zo goed mogelijk te informeren mbt de aanlevering van onze producten en de continuïteit van onze service.

Lantmännen Unibake (Pastridor) als nr 2 bake-off in de wereld; beschikt naast de getroffen fabriek in Londerzeel nog over 23 andere productiesites :

• Belgie: 
        o Ganshoren (Brussel) : productie van pistolets, bagnats,sandwich, mini assortimenten 
        o Moeskroen : viennoiserie (koffiekoeken) en worstenbroodjes

• Lantmännen Unibake’s zusterbedrijven: 
        o Hamburger broodjes, danish pastry, hartige producten

Vanuit onze schaalgrootte en met ons netwerk doen we er alles aan om de verdere negatieve gevolgen van de brand in de loop van de volgende weken verder voor u te beperken.
Voor een oplossing op de baguettes, stokbroden, panini en piccolo vragen wij u geduld te hebben tot maandag zodat we u dan het juiste inzicht in de laatste stand van zaken kunnen bieden.

Wij willen u alvast bedanken voor de massale steunbetuigingen die we mochten ontvangen. Dit geeft ons veel energie om er volop voor te gaan en sterker terug te komen als ooit ervoor. 

Voor alle vragen kan u contact opnemen op volgend nummer :
+31 (416) 56 00 88 

Over Lantmännen Unibake
Lantmännen Unibake is de nummer twee ter wereld in industriële bakkerij producten en is in België onder meer gekend van de merken Pastridor en Schulstad. Het wijde assortiment van Lantmännen Unibake bestrijkt baguettes, standaard en mini croissants, chocoladebroodjes, rustieke broden, fastfood – en fastcasual buns als hartige snacks.
In België heeft Lantmännen Unibake 3 bakkerijen: Londerzeel, Moeskroen, en Brussel. Het bedrijf telt 365 medewerkers en is goed voor een een omzet van 140 miljoen euro.
Trendy Nieuwe Fastfood Toppers!

 

Met trots lanceren wij ons nieuwste fastfood assortiment, van rustieke hamburgerbroodjes en hotdogs tot mini-hamburgerbroodjes en voorgesneden dubbeldekker hamburgerbun.

Wilt u graag in het bezit komen van een Easy-to-Eat "Brood & Co." brochure met de nieuwste Fast-food producten van het merk Pastridor en enkele verfrissende recepten en tips?

Stuur dan een mail naar salessupport@lantmannen.com of download de digitale versie hier.
Receptenboekje
Op zoek naar inspiratie? Klik hier om ons nieuwe receptenboekje te downloaden.
                 

Nieuwe inhoudNieuwe inhoud